Rodičia a starí rodičia, ktorí spoločne so zločincami a vlastizradcami z vysokej politiky umožnili, aby ich vlastné deti a vnuci boli okradnutí o budúcnosť vo vlastnej krajine, spoločne ich vyhnali a vyháňajú do cudziny, budúce generácie obrali o detstvo a budúcnosť, tvoria cca 70 % Slovákov, nemožno považovať za súčasť národa, ale len za plebejcov bez vlastného názoru, ktorí nikdy nemajú právo byť súčasťou tohto národa, lebo prispeli a prispievajú k jeho postupnej likvidácii. Národ a každý jednotlivec, ktorý sa zmieri s tým, že bol okradnutý je nielen zbabelý ale najmä neskutočne hlúpy a zaslúži si otroctvo!
Hlavná stránka

32 rokov od Novembra 1989 sa na Slovensku realizujú niektoré metódy nemeckého nacizmu, ale v inej podobe  

https://twitter.com/VladimirPavlik1

https://vk.com/vlado.pavlik

 
            Dozrel čas mnohé veci prehodnotiť, hlavne keď porovnávam na jednej strane obdobie rokov od augusta 1968 do konca roka 1989, s obdobím od Novembra 1989 do dnešnej doby, ako aj to, že od porážky nemeckého nacizmu už uplynulo 77 rokov.  Nebudem tu rozoberať prečo tu tie armády RVHP prišli, nebudem tu rozoberať moje subjektívne názory či sa jednalo o okupáciu, alebo bratskú pomoc. Ale budem porovnávať niečo iné. Napríklad škody na životnom prostredí, alebo či boli zo strany Rusov zničené, vyrabované a vytunelované naše podniky, či krajiny RVHP chodili vyvážať do Československa jedovaté odpady, či sa vykrádalo zdravotníctvo, či sa bránilo našim ženám cez ekonomiku rodiť deti, či sme boli lacnou pracovnou silou Ruska, či sa rabovali naše lesy masovými vrahmi na tieto zločiny, typu exministra Žigu, ako aj ďalšie veci - a budem to porovnávať s obdobím od roku 1990 do roku 2021. Tých porovnaní je príliš veľa a ja ich budem postupne mapovať, porovnávať....

Spomínam si ako pri odchode ruských vojsk sa tu neustále zdôrazňovalo ako zničili našu prírodu, naše životné prostredie, aké to všetko bude mať dlhodobé následky. Nejdem to obhajovať, ale, koľko tisícov ton odpadu, vrátane toho najjedovatejšieho, prakticky s dlhodobými či večnými následkami sa vyviezlo a vyváža do Čiech a na Slovensko zo zahraničia v rokoch 1990 až do dnešnej doby, ktoré si z týchto dvoch štátov spravili odkladisko pre tento jedovatý odpad. V akom je to pomere? Jedna ku deviatim v neprospech Rusov a deväť ku jednej v prospech krajín západu, ktorý tu tento odpad vyvážajú, pričom politici, a nielen oni, to tolerujú. Slovensko po Novembri 1989 sa stalo masovým vrahom našich lesov pri ich drancovaní, vývozu do zahraničia, ktoré, naopak, si svoje lesy šetrí. Z Vysokých a Nízkych Tatier sa postupne stávajú holé pláne, likvidujú sa najstráženejšie prírodne pamiatky - a stavajú sa tam prepychové stavby. Niet v Európskej únii taký štát, ktorý by si zničil také bohatstvo ako sú Vysoké a Nízke Tatry, čo je neskutočnou hanbou.

Bola tu normalizácia, no napriek tomu sa rodilo množstvo detí - tzv. Husákova generácia detí, boli vytvárané, dá sa povedať, nadštandardné podmienky na kúpy bytov do osobných vlastníctiev, čo bolo prakticky dostupné pre každé rodiny s deťmi. Existovali rôzne benefity, čo dnes neexistuje. Nehrozilo, že nebude mať kto robiť na dôchodcov. Po Novembri 1989 stačilo zločineckým vyvrheľom z ponovembrových vlád a parlamentov necelých 32 rokov, hlavne od vzniku nesvojprávnej, údajne zvrchovanej Slovenskej republiky na to, že sa to otočilo o 180 stupňov, ale v tom negatívnom. Argumentovalo sa tým, že tu nič nefungovalo, tak sa pýtam, kto tu vyrobil tie hodnoty v stovkách miliárd, ktoré boli za posledných 30 rokov vyrabované, pričom z ich majiteľov - zlodejov sa stali oligarchovia, finančné skupiny, biele goliere...?

Od roku 1968 do Novembra 1989 nebola vytunelovaná žiadna fabrika, žiadna banka, ako po Novembri 1989, ľudia neboli prepúšťaní z práce, ako dôsledok tohto vykrádania a tunelovania,nerobili ako otroci robili pre zahraničie, pre slovenských oligarchov, finančné skupiny, biele goliere, národnosti slovenskej, tak, ako je to dnes. Neexistovali sociálne samovraždy, tento pojem bol úplne neznámy. Rusi nás nenútili, aby sme si zlikvidovali vlastnú potravinársku sebestačnosť, aby tu mohli dovážať svoje potravinárske odpady, na rozdiel od dnešnej Európskej únie. A mohol by som pokračovať. Možno namietať, že po vojne sa urán z Československa vyvážal do Ruska, kde boli nasadzovaní politickí väzni, pričom, popravde treba povedať, že za neľudských pracovných podmienok. Áno, boli tu 50. roky, boli tu zločiny proti ľudskosti, hlavne zo strany KSČ a ŠtB, pričom, mnohí z nich vo vojnovom období boli aktívnymi spolupracovníkmi nacizmu a gestapa, ktorí sa po vojne pretransformovali na ortodoxných komunistov a eštebákov. Pričom, paradoxne, práve oni mučili a dohnali k smrti aj takých, ktorí vo vojne aktívne bojovali proti nacizmu. Neváhali popraviť ani ženu, Miladu Horákovú, ktorá prežila nemecký koncentrák, v ktorých boli aktívnymi dozorcami a kolaborantmi aj vtedajší, neskôr prezlečení komunisti a eštebáci. Áno, aj taká bola doba, súčasťou ktorej boli takéto zločiny proti ľudskosti, ale že obdoby takýchto zločinov sa realizovali v rámci slobody a demokracie, ako sa vyzdvihuje obdobie po Novembri 1989, tak takéto zločiny, aj keď v inej podobe, pokiaľ sú súčasťou slobody a demokracie, sú z morálneho a ľudského hľadiska zvrhlejšie, ako tie v 50. rokoch.

          Tých porovnaní, ktoré budem publikovať, bude z mojej strany niekoľko, a budem sa snažiť preukázať, že ponovembroví slovenskí politici, kde drvivá väčšina mala a má v sebe gény nacistických, gardistických, neoľudáckych, arizátorskych a mengeleovských zločincov, ako aj gény masových vrahov z POHG, nepotrebuje ani koncentračné tábory, ani plynové komory. Stačia im ekonomické zločiny, vykrádanie zdravotníctva, vykrádanie toho čo je určené na demografiu a rodinu..... HANBA A HNUS, KEĎ TAKÝTO SLOVÁCI – SLOVANIA LIKVIDUJÚ VLASTNÝCH SLOVÁKOV – SLOVANOV, POKRAČUJÚC V TOM, ČO REALIZOVAL NEMECKÝ NACIZMUS VO VOJNOVOM OBDOBÍ.

Vladimír Pavlík

    

   PRINT RSS


             
Hlavná stránka